Monday, July 19, 2010

Sori, Sori, dan Sori!!!

salam semua... hurm, nak mintak maaf banyak2 kat korang sume, sbb da berkurun aku x update blog aku... rasenye da 2 bulan lebih kot.. kaw2 nye lame.. hahah, bizi seyh.. banyak bende aku nak cite kat korang nie.. tp biar aku cite sikit2.. kang tade idea lak... haha.. 


2day aku nak bagitawu beberape pengalaman yang aku kutip dalam 2 bulan nie... mybe ade pengalaman nie yang akan aku postkan kat blog nie bile2.. kite share same2...


1. time aku naik cameroon highlands.. ape yang special?? time nie la aku blajar bawak kate manual pukul 1 pagi naik cameroon.. (BELAJAR OKAY)...
2. pastu nak cite kat korang pasal aku g melaka ngan abg sdare aku yang baru balik dari german.. ape yang best? haha, ak dah menghasilkan satu gambar "spinning zoom" yang best! 
3. lagi... aku nak cite kat korang pasal pengalaman aku pergi ke Bau, Sarawak.. yang nie under program universiti aku.. agak best jugak la... ade kek lapis, ade org Bidayuh, ade ikan terumbu masin, ade gadis2, adik2 angkat..
4. pastu yang terbaru, time minggu orientasi student baru.. macam tahun lepas, aku jadi ketua fasi lagi, tp tahun nie x rasmi punye la.. nak tawu sbb ape jd camtu, nanti aku cite... 




k la, aku nak siapkan montaj kelab aku nie.. bz ag... bile ntah aku na update lgi.. bye! slm..




(jgn lupe tinggalkan slipar korang ok!)

4 comments:

anastasyea said...

free-free update la ye!

aleen adela akoo ^_* said...

gamba d atas sgt cun!

syaja said...

saia folow seliparbasah =)

Fadzli Amir said...

Salam kenal....nak perbetul sikit...ikan terubok masin...bukan terumbu masin...